מתכון קל וטעים למוקפץ
תמונה באדיבות גילי זיו
המרכיבים-
רבע קילו חזה עוף פרוס+כף קורנפלור + כף סויה
רבע כרוב ירוק
2 פלפלים בצבעים שונים פרוס לאורך
גזר ג’וליאנים
שן שום
בצל חתוך לקוביות
חתיכה קטנה ג’ינגר-לא חובה
3 כפות סויה
3 כפות טריאקי
3 כפות רוטב צ’ילי מתוק
חריף – שבבי צ’ילי
כפית שמן שומשום
כפית חומץ אורז
2 כפות סילן
מלח
חצי חבילה נדלס מבושלת
חופן קשיו קלוי על מחבת
אופן ההכנה –
נערבב רצועות עוף עם כף קורנפלור וכף רוטב סויה
נטגן בווק את הרצועות ונוציא לצלחת.
נמשיך להקפיץ לפי סדר קודם כל בצל ושום.
אחר כך כל הירקות .
להקפיץ 5-10 דקות
להוסיף רבע כוס מים.
להוסיף את העוף תבלינים ולבסוף את הנודלס .
נקשט בקשיו ונגיש.