קטגוריות
Uncategorized עוף ראש השנה

המוקפץ המעולה שלי – קל וטעים

צילום – גילי זיו

מתכון קל וטעים למוקפץ

תמונה באדיבות גילי זיו

המרכיבים-

רבע קילו חזה עוף פרוס+כף קורנפלור + כף סויה

רבע כרוב ירוק

2 פלפלים בצבעים שונים פרוס לאורך

גזר ג’וליאנים

שן שום

בצל חתוך לקוביות

חתיכה קטנה ג’ינגר-לא חובה

3 כפות סויה

3 כפות טריאקי

3 כפות רוטב צ’ילי מתוק

חריף – שבבי צ’ילי

כפית שמן שומשום

כפית חומץ אורז

2 כפות סילן

מלח

חצי חבילה נדלס מבושלת

חופן קשיו קלוי על מחבת

אופן ההכנה –

נערבב רצועות עוף עם כף קורנפלור וכף רוטב סויה

נטגן בווק את הרצועות ונוציא לצלחת.

נמשיך להקפיץ לפי סדר קודם כל בצל ושום.

אחר כך כל הירקות .

להקפיץ 5-10 דקות

להוסיף רבע כוס מים.

להוסיף את העוף תבלינים ולבסוף את הנודלס .

נקשט בקשיו ונגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *