עוגת תפוחים ללא קמח
מתכון לעוגת תפוחים פשוט טעימה
מאת – מלי מלכה
המרכיבים–
200 גר קמח שקדים
חצי כוס קורנפלור
חצי כוס קוקוס
שקית אבקת אפייה
כוס סוכר
4 ביצים
200 גר חמאה או מחמאה
כפית קינמון
שקית סוכר וניל
2 תפוחים קלופים חתוכים לקוביות קטנות
אופן ההכנה –
בקערה אחת גדולה להניח 200 גרם שקדים טחונים חצי כוס קורפלור,חצי כוס קוקוס, א. אפיה, כוס סוכר לערבב היטב.
בקערה שניה לטרוף ארבע ביצים עם 200 גרם חמאה ממוסת כפית קינמון ושקית וניל.
לערבב היטב.
להעביר את הנוזלים לקערת היבשים ולערבב
טוב עד לבלילה אחידה.
תפוחים בקוביות קטנות להוסיף לבלילה לערבב לאחידות.
תבנית קפיצית 24 לשמן. להעביר את הבלילה.
אפייה 45 דקות
על 180 מעלות.
בוזקים אבקת סוכר להגשה.
איזה עוגה טובה וטעימה
והיא ממש רכה הודות לכך שהיא ללא גלוטן .
***אפשר להמיר את הקורנפלור בקמח לבן רגיל.
6 תגובות על “איזה רכות ונימוחות – עוגת תפוחים ושקדים ללא גלוטן”
אפשר להוריד כמות של סוכר
כן
נראה נהדר, האם במקום קורנפלור אפשר קמח תופח לפסח? קמח מצה? או קמח תפוחי אדמה? בברכה ותודה דינה
כן
האם אפשר במקום תפוחים קשים לשים מחית תפוחים וכמה?
לא יודעת לענות תכיני ותנסי