מייפל תפוזים ופקאן
שילוב מנצח
עוגת מייפל פקאן ותפוזים /חני קונאשווילי
המרכיבים-
5 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1כוס שמן
1כוס מיץ תפוזים
2 כפות מייפל
1אבקת אפיה
3 כוסות קמח
חצי כוס פקאנים קצוצים.
אופן ההכנה –
להקציף חלבונים בהדרגה להוסיף סוכר עד לקצף יציב.
להוסיף חלמונים שמן מיץ תפוזים ומייפל.
להנמיך את מהירות המיקסר להוסיף קמח אבקת אפיה ואגוזים קצוצים.
לשמן תבנית לשפוך את הבלילה
לפזר מעל עוד כ3/4כוס אגוזי פקאן קצוצים.
לאפות ב160 מעלות כשעה.
איך שמוציאים מהתנור לחורר עם קיסם לשפוך מעל מייפל בנדיבות.
***כוס מדידה היא כוס לשתיה חמה ***
בהצלחה חני
5 תגובות על “הכנתי עוגה מטרפת לשבת – עוגת מייפל פקאן ותפוזים אמא’לה כמה טעימה”
תודה עבור המתכון. מה גודל התבנית?
26
2 כפות מייפל, מספיק בכדי להרטיב את העוגה?
קצת יותר
2 כפות זה לתוך העוגה ולמעלה כתוב לך בנדיבות