בורקס פילאס טורקי
בורקס טורקי אליפות העולם
מאת – סיסי עובדיה
המרכיבים-
מצרכים-
בצק פילאס/עלים
3 כפות קוטג’
250 גרם גבינה צהובה מגורדת
קוביית גבינה בולגרית 16% (אפשר גם 5%)
2 שקיות תרד
2 ביצים
מעט אגוז מוסקט
מעט פלפל שחור.
אופן ההכנה-
שוטפים את התרד, קוצצים אותו ומערבבים עם הגבינות,ביצה והתבלינים.
מרדדים דק את הבצק .
חותכים מלבן ושמים בקצה מילוי. מגלגלים את הבצק לגליל ואחר כך לשבלול.
שמים בתבנית. מורחים ביצה טרופה ושומשום ומכניסים לאמצע התנור על חום של 200- 180 מעלות עד שהבורקס מוכן.
שחום ואפוי טוב.