עוגיות תמרים מאת Stav Eiloz
בצק פריך שמתאים לכל סוגי העוגיות
עוגיות מגולגלות, פרחי ריבה, רוגלך
מרכיבים-
200 גרם חמאה/מחמאה
4 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
2 כפות סוכר
חצי כוס מים
רבע כוס שמן
ממרח תמרים ,שוקולד ,אגוזים
אופן ההכנה –
לשים את כל המרכיבים יחד במיקסר עד לקבלת בצק אחד
מחלקים את הבצק ל 4 חלקים
מקמחים את משטח העבודה ואת הבצק עצמו מרדדים כל חלק ושמים שכבה דקה של ממרח תמרים מפזרים אגוזים מרוסקים ומגלגלים לרולדה
חותכים את הרולדה לפרוסות אך לא עד הסוף
תנור על 180 מעלות 20-30 דקות