קטגוריות
חגים עוגות עוגות פרווה ראש השנה

עוגת סולת בסבוסה נהדרת

 

אבי ואוסנת סבן

מרכיבים-
5 ביצים
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כוסות סולת
כוס קמח תופח
סירופ-
חצי כוס סוכר
עוס מים
חצי לימון סחוט מי ורדים
אופן ההכנה –
 להקציף ביצים עם כוס סוכר לקצף אחיד
בהדרגה להוסיף כוס שמן
מיץ, קמח וסולת
לשים בתבנית להכניס לתנור 180 מעלות ל40 דקות
לבשל את הסירופ עד שנמס הסוכר.
כשהעוגה מוכנה להרטיב עם הסירופ
לפזר מעל קוקוס.

עוגת סולת בסבוסה נהדרת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *