קטגוריות
Uncategorized

עוגת פרג קלה

Mary Shaked Shirazi
עוגת פרג בחושה קלה ונהדרת
מתכון מנצח לעוגת פרג  קרדיט למתכון מרי שקד שירזי
מוזמנים לקבוצה של מרי – מרוש’קה – המקום לאוהבי המטבח הביתי, העולמי והטעים
מצרכים:
שלוש ביצים
3/4 כוס שמן
כוס קמח תופח או כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה
כוס סוכר
כוס קוקוס
כוס פרג טחון טרי
שקית סוכר וניל
כוס מיץ תפוזים/כוס חלב
אופן ההכנה:
לערבב הכל יחדיו, לשמן שתי תבניות אינגליש קייק.
להכניס לתנור בחום 180 מעלות, כחצי שעה עד ארבעים דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version