המרכיבים-
בערך 10 פלפלים בצבעים
כוס אורז עגול או יסמין
בצל קצוץ
200 ג”ר בשר בקר טחון
קישוא מגורד
עגבניה בקוביות
2 ענפי סלרי קצוץ
חופן שמיר קצוץ/פטרוזיליה
מלח
פלפל בהרט מעט
לרוטב-
בצל קצוץ
שן שום
2 כפות גדושות רסק עגבניות
גזר פרוס
ענף של סלרי קצוץ
מלח,
פלפל
פפריקה מתוקה
מעט סוכר
אופן הכנה –
נחתוך את הכובע של הפלפלים וננקה היטב גרעינים.
נטגן בצל עם בשר כמה דקות ונעביר לאורז -לשטוף קודם ולסנן את האורז.
נוסיף את שאר המצרכים נערבב היטב את המילוי.
נכין את הסיר אם הרוטב- נטגן בצל נוסיף ירקות ורסק – פפריקה מלח ופלפל שחור.
כפית סוכר נערבב היטב ונוסיף כוס מים.
נמלא פלפלים באורז ונכניס לסיר.
נוסיף מים עד 3/4 גובה של הפלפלים.
נעביר לאש נמוכה ונבשל שעה- מכוסה.