פאי שוקולד נמס בפה! ממכר!!! ליאל בן דוד
המרכיבים-
3 כוסות קמח
1 ביצה L
1 אבקת אפיה
כוס שמן
3 כפות סוכר
לשוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
1.5 כוס סוכר
½ כוס שמן
½ כוס מים
2 כפות קקאו גדושות
אופן ההכנה –
לבצק – לערבב ביד או במיקסר לשטח בתבנית מומלץ על נייר אפיה ולהדק היטב בגובה אחיד , לשמור כרבע מהבצק בצד .
תערובת השוקולד -אני מחממת את כל התערובת במיקרו אפשר גם בסיר ,אחרי שהכל נמס מערבבת הייטב ומוסיפה פנימה 4 בייצים L ! במהירות !
שופכת מעל הבצק שבתבנית ומעליו מפוררת את הבצק הנותר.
מכניסה לתנור שחומם מראש.
180° 50 דקות אפיה רגילה!!
לתת לזה להצטנן , לחתוך
תגובה אחת על “מתכון לפאי שוקולד נמס בפה”
ערב טוב, אשמח לדעת באיזה גודל של תבנית להשתמש להכנת הפאי, בתודה מראש, מרים.