קטגוריות
בשר קציצות ראש השנה

מתכון לקובה חמוסטה

קובה חמוסטה – נועם זיגדון
הכמות גדולה
אפשר לעשות רבע או חצי מהכמות
המרכיבים-
למעטפת :
1 ק”ג סולת
1 כף מלח
1/2 כפית כורכום
3 כוסות מים חד פעמי חמה
2 כפות שמן
לערבב לבצק אחיד להניח בצד לספיגת נוזלים
המילוי-
לערבב טוב :
1 ק”ג בשר טחון
2 בצלים קצוצים דק
3 גבעולי כרפס קצוצים דק
1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה דק
פלפל שחור
בהרט
מלח
למרק-
1 בצל גדול חצוי ופרוס דק
חבילה עלי סלק ירוק (מנגולד) קצוץ גס
3 גבעולים כרפס כולל העלים קצוץ גס
4 שיני שום פרוס דק
מיץ מלימון 1
פלפל שחור
כורכום
מים
שמן
מלח
אופן ההכנה –
לטגן את הבצל עם שמן עד שיזהיב להוסיף את הסלרי והסלק לטגן כ-10 דקות
להוסיף ליטר וחצי מים לתבל
ולהביא לרתיחה
עם ידיים רטובות לשטח על כף היד מעט מהבצק לשים במרכז בשר ולסגור היטב
לזרוק לסיר המרק
לבשל כ-40 דקות על אש נמוכה
בהצלחה נועם זיגדון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version