קובה קמח מצה כשר לפסח
ליאורה סגלוביץ
המרכיבים –
חצי ק”ג קמח מצה
4 ביצים
כף שטוחה מלח
מים לא מדדתי,כמה שנכנס ,עד לקבלת בצק רך ונעים .ללוש היטב
למילוי
חצי ק”ג בשר טחון
שני בצלים גדולים
פלפל,מלח,כמון,בהרט,או מה שאוהבים.צנוברים,
אופן ההכנה –
לטגן את הבצל עד להשחמה קלה ,
להוסיף את הבשר ,הצנוברים והתבלינים,
לטגן על להבה בינונית , ..לאדות את הנוזלים על להבה נמוכה, ולהעביר למסננת להוצאת הנוזלים הנוספים.
לקחת כדור מהבצק ליצור גומה גדולה כמה שיותר דק, ולהכניס מילוי פנימה
לגלגל לקובות . ו ל ט ג ן בשמן עמוק!
בהצלחה !