תברכו אותי אחר כך
קבב הכי טעים שיש
במיוחד ליום העצמאות
מתכון לקבב/חגית פיטוסי
המרכיבים-
קילו בשר טחון עם הרבה שומן
שפונדרה ,צאוור,צלעות אונטרייב
2 בצלים גדולים קצוצים
צרור פטרוזיליה קצוצה
כף פלפל שחור
כף מלח שטוחה
כף אריסה לאוהבים ממש משדרג
כוס סודה ששותים
כף פפריקה או בהרט מתוקה/חריפה
סיבוב שמן- 2 כפות.
אופן ההכנה –
לערבב טוב את הכל ולגלגל לצורת קבב או עגולה.
אפשר גם לשפד בשיפוד עדיף ברזל או על מקל קינמון מי שאוהב את טעם הקינמון(בקבב אני פחות אוהבת) .
לשים במקרר למי שרוצה להשתמש באותו היום צריך להיות לפחות שעה בקירור ומי שלא יכול להקפיא
8 תגובות על “הקבב הכי טעים שיש”
לא הבנתי את הכוס סודה זה לא יוצא מימי
לא
האם הכוונה לכוס רגילה של שתיית סודה?
מה מומלץ במקום אריסה?
תודה מראש
כן , לא חייב אריסה
נראה מצויין .
נראה נהדר…
בהרט
או אגוז מוסקט מגורר
גם טעימים
לפשטות יש יתרון כך,נחוש את,הבשר פלפל ומעט מלח זהו…תבצל נגרד בפומפיה על גס וניסחוט,מעט אותו כמה שיני שום כתושות יוסיפו לטעם…במקום האריסה אני מוסיף פינה של פלפל חריף ..בואו נוותר על אבקת סודה השומן,מחזיק היטב את המרקם …בתיאבון