בורקס טורקי
תסתכלו על הבועות!!
וזה פריך מאוד !!
מאת – כרמיין ברמן
המרכיבים –
480 גרם מים פושרים (אני שוקלת הכל)
חצי כפית סוכר
1 כף חומץ
1 כף שמן
1 כפית מלח
720 גרם קמח
חצי כפית אבקת אפיה
להכין להשרייה –
2 כוסות שמן
מילוי –
תרד לחלוט ,
לערבב עם בצל מטוגן,
או פטריות מטוגנות,
להוסיף גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן.
אופן ההכנה –
מערבבים את החומרים לבצק. לשים היטב את הבצק.
ותנו לו לנוח שעה .
לשים 2 כוסות שמן בשקית או בתבנית. מחלקים בצק ל 12 כדורים. להכניס את הכדורים לשקית עם שמן.(או אם שמתם בתבנית להכניס כדורים לתוך שמן בתבנית)
להכניס למקרר כ 20 שעות (ללילה). להוציא ולהניח את כל 12הכדורים על משטח משומן. ללחוץ ולשטח כל כדור לעיגול שטוח קטן. לכסות.
להמתין עוד 30 דקות ואז פותחים כל כדור לחוד לבצק דק דק שקוף וממלאים במילוי . מגלגלים לרולדה ואחר כך לשבלול.
אופים 230 כ 20 דקות.
ככה מכינים – בורקס תורכי אמיתי
4 תגובות על “ככה מכינים – בורקס תורכי אמיתי”
הפה מתמלא ריר💖
מתכונים מנצחים
אלוהים ישמור! בא לי לטרוף את המסך מרוב שזה מגרה, אין ספק! מכינה לשבועות, תודהההההה
יצא מ וין אבל בלי בועות עשיתי בדיוק לפי ההוראות מה לא עבד לי ?