קטגוריות
צמחוני

בריק -בוריק מטוגן עלי סיגר במילוי ביצה ואריסה

דקר כהן

בריק (עלי סיגר) מטוגן וקריספי, במילוי ביצה אריסה פטריות בצל ירוק עגבניה כוסברה שומשום מלח פ.שחור

המתכון מאת דקר כהן

המרכיבים-

עלי סיגר

אריסה

עגבניה

בצל ירוק קצוץ

כוסברה

פטריות טריות פרוסות

ביצים

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה –

לוקחים 2 עלי סיגר אחד על השני,

מורחים אריסה ומסדרים מעל – פרוסות עגבניה , בצל ירוק וכוסברה חתוכים גס, פרוסות פיטריות, במרכז לשבור ביצה שלמה מעל מלח ופלפל שחור, לקפל למשולש להבריש בחלבון ביצה לפזר שומשום ולטגן עד להזהבה להגיש חם.

מילוי-

תפוחי אדמה לבוריק-

לבשל תפוחי אדמה ולרסק לפירה

להוסיף תבלינים – קצת כורכום פטרוזיליה קצוצה מלח פלפל שחור ובצל מטוגן או ירוק . להניח במרכז עלה ולטגן בשמן עמוק.

צילום – Maayan Fogel

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *