שניצל ממולא בבשר או עוף
שני גרסאות מעולות
מנה שמתאימה לחגים ולשבת
מתכון מאת – איטל איטלי
המרכיבים-
קילו בערך שניצלים דקים דקים ורחבים
300 גרם בשר טחון בקר/או חזה עוף קצוץ
צרור פטרוזליה קצוצה
בצל קצוץ דק או טחון
אפשר גם קצת צנוברים
מלח פלפל שחור
קורט בהרט
מעט פירורי לחם
ביצים טרופות
וצלחת קמח עם פירורי לחם/בפסח קמח מצה
אופן ההכנה –
את הבצל והפטרוזליה לטחון במעבד מזון
נעביר לקערה עם בשר הטחון . נערבב ונוסיף מעט פירורי לחם
מלח פלפל שחור ובהרט נערבב היטב.
נפתח את חזה העוף ונשים בקצה מילוי ואז נגלגל .
נטבול בביצה ואז בפירורי לחם ונטגן בשמן עד להזהבה .
או להגיש מטוגן
או להכניס לרוטב ולתנור ואז להגיש .
שידרוג עם רוטב שנכין –
ניקח קערה 2 קופסאות רסק עגבניות מלח פלפל שחור כף טריאקי כף סילאן תבלין גריל קורט ראס אל חנות וקארי נערבב היטב נשים שמן ומעט מעט מים רותחים ונטבול את החזה ברוטב ונוציא לתבנית נשים בחום תנור 180 מעלות רבע שעה ללא טורבו נוציא ונקרר
יצא מושלם.
