קטגוריות
בשר חגים ראש השנה

במיוחד לחג – תבשיל מוח מרוקאי

צילום – פרח בן עזרא

 

במיוחד לחג – תבשיל מוח מרוקאי

המתכון מוגש מאת – פרח בן עזרא

המרכיבים-

קילו מוח מוכשר

מעט כורכום

פלפלים חריפים

שיני שום 10 לפחות

גמבה – פלפל אדום פרוס

פלפל אדום יבש

כף פפריקה בשמן

כורכום

כפית

כפית כמון

כף מרק עוף

מים רותחים

גרגירי חומוס או פול ירוק קפוא – כוס וחצי

כוסברה קצוצה

כף פפריקה מתוקה עם רבע כוס שמן לערבב

אופן ההכנה –

להרתיח את המוח עם מעט כורכום במים רבע שעה .

לנקות את הגידים בסכין.

לטגן בסיר – שום פרוס עם גמבה חתוכה אפשר גם עגבניה.

להוסיף את הפלפלים והתבלינים.

לערבב ולהוסיף מים רתוחים. וחומוס או פול.

לסדר את המוח בסיר לשים כוסברה מלמעלה.

לערבב פפריקה עם שמן ולשפוך מעל.

 

לבשל עד שרך והנוזלים מצטמצמים.

בברכת חג שמח

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version