עוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ’יפס
מאת – אילנה לוי
המרכיבים –
(לפי כוס מידה 250 מ”ל)
1 כוס שיבולת שועל עבה
2 כוסות קמח
1 /2 כוס ועוד 1 כף סוכר חום.
1/2 כוס אגוזים טחונים גס
1/2 כוס קוקוס
1 כפית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
1 כפית קינמון
1/2 כוס שמן
1/4 כוס מיץ תפוזים
1 כפית תמצית רום
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים
1 חב’ שוקולד צ’יפס מריר.
אופן ההכנה –
בקערת מיקסר לשים את כל החומרים הרטובים , כדאי להתחיל בלהקציף מעט את הביצים.
לאחר מכן להוסיף את היבשים , ולבסות את השוקולד.
לתת מינימום ערבוב שהכל יתאחד וזהו.
בידיים רטובות ליצור כדורים קטנים, להניח על נייר אפיה ולשטח אותם מעט.
לאפות ב – 180 מעלות כ – 20 – 25 דקות.
בהצלחה – אילנה לוי