
חיתוכיות שוקולד ואגוזים
המתכון עפ”י קרין גורן
מאת – שרונה זאבי
חיתוכיות שוקולד מעלפות
המרכיבים–
לבצק :
200 גרם חמאה/מחמאה בחום החדר ,
חצי כוס סוכר ,
3 וחצי כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
3 חלמונים
1/2 כוס חלב
ממרח שוקולד השחר,נוטלה
אגוזי מלך כוס גרוסים
אופן ההכנה –
הבצק – ללוש לישה הכי קצרה רק לאיחוד החומרים , לחלק ל 4 ולרדד כל חלק כל נייר אפייה מקומח,להניח הכל אחד על גבי השני עם נייר האפייה לשעה במקפיא , בתבנית גדולה מניחים מלבן בצק מרודד אחד , עליו מורחים שוקולד או ריבה או ממרח חלבה או תמרים מה שאוהבים , על זה עוד מלבן בצק , וככה בשכבות ,
אופים 150 מעלות כ 45 דקות , מצננים לגמרי וחותכים לקוביות בגודל הרצוי.
תגובה אחת על “חיתוכיות שוקולד ואגוזים”
היי למפרסמת המתכון, לאיזה גודל תבנית מתאים המתכון, בתודה מראש, מרים.