עוגיות בולו
מאת – חגית פיטוסי
המרכיבים –
4 ביצים
כוס סוכר(כוס חד פעמי שתייה חמה)
כוס שמן
2 שקיות אבקת אפייה
בין 4.5 כוסות קמח
גרידת תפוז/לימון
2 כפות אניס טחון
כוס אגוזים/שקדים קצוצים
חבילת שוקולד מריר קצוץ (אפשר צימוקים במקום)
אופן ההכנה –
לערבב את הביצים, הסוכר והשמן בקערה.
אליהם להוסיף את גרידת התפוז ואת האגוזים והשוקולד ובהדרגה את הקמח כל פעם כוס כוס לקבלת בצק רך ולא דביק, ולשים בצד למנוחה.
לאחר מכן לחלק את הבצק לכמה חתיכות, לרדד עם מערוך ולקרוץ עם כוס קטנה.
לגלגל ולצבוט בצדדים ולתבול בשומשום.
לחמם תנור ל 160 מעלות ולהכניס ל 20-25 דקות או עד הזהבה קלה.
2 תגובות על “עוגיות בולו לט”ו בשבט”
זה נשמע טוב וואו איך התגעגעתי אמא שלי היתה מכינה את הבולו אבל כבר לא
7.5 כוסות קמח???