לביבות.. אין לכם מושג כמה טעים..
הן ללא גלוטן והן הכי טעימות שיצאו לי
לביבות ללא גלוטן המתכון של מלי מאירוב
המרכיבים-
4 תפוחי אדמה
2 גזרים
בצל
חצי צרור פטרוזיליה
5 ענפים של בצל ירוק
2 ביצים
2 כפות קורנפלור/קמח תפוחי אדמה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה –
נגרד תפוחי אדמה , גזר ובצל.
נסחט טוב טוב .
נשאיר במסננת לפחות שעה.
נערבב עם שאר המרכיבים.
נחמם שמן במחבת שטוחה ונטגן משני הצדדים להזהבה יפה
נטרוף כי זה הכי טעים יאמי.
בתאבון