![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2023/06/128565224_3739923642695991_2651153161988227406_n-300x225.jpg)
לביבות.. אין לכם מושג כמה טעים..
הן ללא גלוטן והן הכי טעימות שיצאו לי
לביבות ללא גלוטן המתכון של מלי מאירוב
המרכיבים-
4 תפוחי אדמה
2 גזרים
בצל
חצי צרור פטרוזיליה
5 ענפים של בצל ירוק
2 ביצים
2 כפות קורנפלור/קמח תפוחי אדמה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה –
נגרד תפוחי אדמה , גזר ובצל.
נסחט טוב טוב .
נשאיר במסננת לפחות שעה.
נערבב עם שאר המרכיבים.
נחמם שמן במחבת שטוחה ונטגן משני הצדדים להזהבה יפה
נטרוף כי זה הכי טעים יאמי.
בתאבון
![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2023/06/128565224_3739923642695991_2651153161988227406_n-300x225.jpg)