
חזה עוף בטמפורה – סיני
כמו של המסעדות
ארוחה שמתאימה לקיץ
מהירה וטעימה
מאת – דיקלה מורציאנו
המרכיבים-
קילו חזה עוף לנקות ולפרוס לרצועות דקות.
בלילה-
חצי חבילת טמפורה ( ניתן לקנות בסופרים )
כוס ועוד לפי צורך מים קרים עד לקבלת בלילה חלקה ונוזלית כמו טחינה.
מעט מלח פלפל ופפריקה
לרוטב –
4-5 שיני שום פרוסות דק
חצי כוס טריאקי
כוס רוטב צ’ילי
3 כפות רוטב סויה
כפית שמן שומשום
כף גדושה שומשום
בצל ירוק פרוס
אופן ההכנה –
מכיני את הטמפורה מערבבים יחד עם מים ותבלינים.
שמים את רצועות העוף בקערה עם הטמפורה.
לחצי שעה בערך,
מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה. מוציאים לצלחת.
בסיר נפרד מכינים רוטב –
מחממים שיני שום עם מעט שמן זית
מוסיפים-
חצי כוס רוטב טריאקי
כוס רוטב צילי
3 כפות רוטב סויה
כפית שמן שומשום
כף
של שומשום לבן
מביאים לרתיחה
מכניסים את החזה עוף המטוגן
מערבבים ומוסיפים
חופן יפה של בצל ירוק קצוץ
מגישים עם אורז

3 תגובות על “מוקפץ סיני עוף בטמפורה חמוץ מתוק”
נפלא טעים וקל
מאיפה משיגים טמפורה לא הבנתי מה זה
יש בסופר או תכיני לבד
כוס קמח תופח 3/4 כוס סודה או בירה , ביצה לערבב יחד הכל עם קצת מלח