הלחמניות המעולות
והיפות ביותר
מאת לימור מור דנינו
המרכיבים –
קילו קמח
2 כפות שמרים
4 כפות סוכר
כף מלח
חצי כוס שמן
2.5 כוסות מים
אופן ההכנה –
לשים את כל המצרכים במיקסר וללוש 5 דקות
עד שמתקבל בצק גמיש.
לשים להתפחה שעה.
לחלק ל 15 כדורים
ליצור את צורת הלחמניה שתרצו יש למטה לינק
לצורה בתמונה .
לשים לתפיחה חצי שעה
למרוח ביצה ולאפות בחום 180 עד הזהבה
חצי שעה .
לחג תברישו ביציאה עם דבש מהול בכף מים רותחים
אופציה למילוי אפשרי בשר ,
אני בחרתי למלא בטונה עם מנגולד.
מטגנים בצל עד הזהבה .מוסיפים חבילת עלי סלק
2 פחיות טונה . כפית פפריקה .כף שטוחה מלח .כף שטוחה כמון . יוצא 💥
חגיגי וטעים .
צירפתי סרטון להכנת הצורה