קטגוריות
דגים ראש השנה

סלמון בתנור – זה תמיד הצלחה מסחררת

איטל איטלי
סלמון צלוי בתנור זה תמיד הצלחה מסחררת בכל ארוחה
בפרט ארוחת חג.
ותאמינו לי זה הכי קל להכין אין צורך בשום מיומנות.
קבלו מתכון מאת – איטל איטלי
המרכיבים-
6 פילטים של דג סלמון עדיף טרי (אפשר פילה שלם תכפילו כמות הרוטב)
מלח
לימון
כפית אריסה-או פפריקה או פלפל צ’ילי חריף
כף  חרדל גרגירים דיז’ון
פלפל שחור גרוס
יין לבן 2 כפות
3 כפות שמן זית
דבש או סילאן 2 כפות.
אופן ההכנה –
ממליצה להוריד את העור .
ניקח קערה ונערבב את כל הרטבים והתבלינים. ושמן זית כמובן נעסה את הדגים.
לצרוב על מחבת חמה עם מעט שמן זית משני צדדים  דקה וחצי מכל צד.
אחר כך נעביר לתנור עם נייר אפייה 200 מעלות עד שמשחים בערך 10 דקות רבע שעה . ואפשר להגיש.
שיהיה בתיאבון
לקישוט חגיגי – אפשר להגיש עם פיסטוקים גרוסים או שומשום קלוי

תגובה אחת על “סלמון בתנור – זה תמיד הצלחה מסחררת”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *