עוגת שוקולד נמסה בפה
והסוד תוסיפו קמח שקדים לתערובת
העוגה פשוט נמסה לפה
מאת – מיכל אלבז
המרכיבים–
כוס קמח
כוס קמח שקדים
כוס שוקולית פחות כף
אבקת אפייה
4 כפות גדושות קקאו
כוס סוכר
כוס שמן
חצי שמנת מתוקה
5 ביצים
רבע כוס חלב
אופן ההכנה –
לערבב יבשים בקערה לחוד.
במיקסר להקציף ביצים עם סוכר ולהוסיף את שאר המרכיבים בהדרגה.
היבשים בסוף.
להעביר לתבנית מלבנית 25/30
תנור לחמם 170 מעלות אפייה 45 עד שעה תלוי בתנור
ציפוי –
במיקרוגל לחמם חצי שמנת מתוקה
חבילת שוקולד חלב 100 גר
וחצי חב’ שוקולד מריר
שהעוגה יוצאת מהתנור
להכין חצי כוס מים רותחים עם חצי כפית נס קפה ולשפוך עליה .
אחר כך שהיא מתקררת לצפות בשוקולד
בתאבון 🥰