קטגוריות
עוגות פרווה עוגיות

מגולגלות גאורגיות זה משהו מיוחד

חני קונאשוילי

המגולגלות הגאורגיות

הן בטעם מיוחד

מגוגלגות גאורגיות🔥
זה טעם ילדות❤️

מאת חני קונאשוילי

המרכיבים

לבצק:
100 גרם חמאה רכה/מחמאה רכה

שליש כוס שמן
3 ביצים
שליש כוס סוכר
חצי כוס מיץ תפוזים /או חצי כוס מים
1סוכר וניל
כפית תמצית וניל
גרידת מקליפת לימון קטן
1 אבקת אפיה
700-600 גרם קמח
אופן  ההכנה
לערבב ביצים סוכר עם מטרפה ידנית או מיקסר.
להוסיף ביצים תמצית וניל וסוכר וניל.
להוסיף נוזלים גרידת לימון.
בסוף להוסיף אפיה וקמח לפי הצורך.
הבצק צריך להיות רך לא דביק.
לחלק ל 3.

לשים במקרר לשעה.

למילוי-
כוס וחצי אגוזי מלך טחונים/קצוצים גס
כוס צימוקים
שליש כוס סוכר
לערבב הכל ביחד.
לחלק באופן שווה ל3.
נצטרך :
6 כפות דבש (2 כפות לכל רולדה)

הרכבה של הרולדות –

לרדד את הבצק בקמח למלבן דק
(להיזהר שהתחתית לא תדבק.
זה בצק שאוהב קמח 🥰).
זלף 2 כפות דבש על כל השטח של הבצק.
מעל לפזר את תערובת האגוזים.
לגלגל בהידוק .
לחתוך בסכין משוננת באלכסון.
להניח על נייר אפיה.
להבריש בביצה טרופה עם כף מים.
לאפות ב180 מעלות כ35 דקות.
לקרר מעט ולשחרר מנייר האפיה אחרת הקרמל מתקרר וזה נדבק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version