קטגוריות
חלבי עוגות עוגות גבינה

נדירה בטעמה – עוגת קרם גבינה ושוקולד לבן

Shlomit david lshai

העוגת גבינה הכי נדירה שיש

מאת – שלומית דוד

המרכיבים-

לבסיס פירורים-

בצק –

200 גרם חמאה

6 כפות סוכר חום כהה

2 כוסות קמח רגיל

2 כפיות אבקת אפיה

1/2 כוס אגוזים קצוצים

טיפונת חלב

לקרם גבינה –

גביע שמנת נפוליאון

500 גר גבינה לבנה

100 גר אבקת סוכר

14 גר ג’לטין

רבע כוס חלב

500 מל שמנת מתוקה

150 גר שוקולד לבן

רבע כוס חלב

אופן ההכנה

מערבבים ולשים את כל המרכיבים לבצק .

מחלקים ל 2. אחד משטחים לתחתית של תבנית 26 קפיצית.

 

ואחד בתבנית נפרדת מרדדים לעובי סמ שישמש לפירורים .

אופים ב 175 מעלות עד שמזהיב .

את  החלק של הפירורים מפוררים ומחזירים לתנור לעשר דקות 160  כדי שיהיה קריספי.

מצננים .

 

 

מתכון לקרם גבינה ושוקולד לבן-

225 גרם גבינת שמנת נפוליאון

500 גרם גבינה לבנה

100 גרם אבקת סוכר

500 מל שמנת מתוקה

150 גרם שוקולד לבן

14 גרם ג’לטין

רבע כוס חלב

 

מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת .

מערבבים את הגבינות עם סוכר ממיסים שוקולד לבן עם רבע כוס חלב ומערבבים עם הגבינות

מעבירים את הג׳לטין לקערית עם רבע כוס חלב ממתינים 10 דקות. ומכניסים למיקרו ל 15  שניות ואז  מעבירים לתערובת הגבינות ומערבבים טוב.

 

לקפל את תערובת הקצפת לגבינות

לצקת מעל התחתית. ולמעלה לפזר את הפירורים.

 

אני השתמשתי בשקף כדי שתצא יפה☺️

בכל מקרה היא טעימהההההה !

טיפ כדי לחלץ יפה את העוגה

ממליצה להקפיא !

ובכלל העוגה טעימה אחרי יום במקרר .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version