קטגוריות
בשר חגים

בלינצ’ס בשר ופטריות לפסח

חני קונאשוילי
בלינצ’ס בשר ופטריות לפסח
מאת – חני קונאשוילי
המרכיבים – 
לבלינצ’ס:
כמות של 18 גדולים
5 ביצים
2 וחצי כוסות מים
5 כפות שמן
חצי כפית מלח
רבע כפית סודה לשתיה
3/4 + 2 כוסות קמח תפוחי אדמה+כפית אבקת אפיה
למלית הבשר:
500 גרם בשר טחון
1 בצל גדול קצוץ
סלסלת פטריות או קופסת פטריות חתוכות.
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
כפית כוסברה יבשה טחונה
כפית פפריקה מתוקה
כף שום כתוש
אופן ההכנה – 
למלית הבשר:
לטגן בצל לשקיפות להוסיף בשר לפורר עם מזלג שלא יהיו גושים.
להוסיף פטריות חתוכות.
שהבשר מחליף צבע להוסיף תבלינים.
להוריד מהאש ולהוסיף את השום, לערבב ולקרר לפני המילוי.
לבלינצ’ס:
מערבבת הכל במיקסר דקה.
לאחר מכן, לסנן במסננת.
מחממת מחבת ומשמנת רק בפעם הראשונה, ועם מצקת שופכת עד שזה מכסה את כל המחבת תוך כדי סיבוב המחבת.
מטגנת כדקה.
הופכת על קרש חיתוך וישר מגלגלת.
לשים 2 כפות מילוי ולגלגל לבלינצ’ס.
להניח בתבנית ואם שמים אחד על השני להפריד בשקית.
להקפיא או לטגן ישר.
בהצלחה!!!
חני קונאשוילי

2 תגובות על “בלינצ’ס בשר ופטריות לפסח”

נראה מדהים !
האם הבלינצ’ס נשארים רכים גם לאחר יום-יומיים?
לצערי, זה לא קרה לי בעבר. למחרת הם התקשו ואי אפשר היה ללעוס אותם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *