עוגת גבינה ולוטוס❤️ מעלפת
בול לחום הגדול
מאת חני קונאשוילי
המרכיבים –
לתחתית תבנית קפיצית 26:
שרוול פתיבר טחון 250 גר’ במעבד מזון.
(או עוגיות לוטוס)
100 גרם חמאה מומסת להמיס דקה במיקרו.
לערבב היטב.
לשים בתבנית להדק היטב ולשים במקרר.
לקרם:
250 מל’ שמנת מתוקה
2כפות סוכר
כפית תמצית וניל
פודינג וניל.
חצי כוס חלב
500 גר גבינה לבנה
גביע שמנת של פעם
400 גר גבינת שמנת
ציפוי –
4 כפות ממרח לוטוס
שקדים, שברי עוגיות
אופן ההכנה –
הקרם –
להקציף שמנת ,סוכר ,אינסטנט וחלב לקצף יציב.
להוסיף
500 גרם גבינה לבנה
מיכל שמנת של פעם
ו – 400 גרם גבינת שמנת.
לערבב דקה במיקסר במהירות נמוכה.
לשפוך על התחתית. ליישר היטב.
לשים 10 דקות במקפיא או חצי שעה במקרר.
ללוטוס:
4 כפות ממרח לוטוס עם שברי עוגיות.
לחמם במיקרו כדקה לערבב.
לשפוך מעל הגבינה .
ליישר תוך כדי הטיית התבנית או עם סכין.
לקלות שקדים במחבת להזהבה ולקשט.
***מי שרוצה גבוהה יותר לעשות בתבנית 24***
בהצלחה חני❤️
להקציף