קטגוריות
עוגות עוגות פרווה

שמרים בצק נהדר שנשאר טרי ורך כמה ימים

Rinat shushan

שמרים לשבת
שמרים שיישארו רכים גם אחרי 5 ימים
מתכון אליפות

עוגת שמרים רינת שושן

המרכיבים
1 ק”ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
כוס סוכר
4 ביצים
חצי כוס שמן
200 גרם חמאה או  מרגרינה
כפית מלח
כוס ורבע מים או טיפה יותר

מילוי שוקולד-
1וחצי כוסות סוכר
1 כוס שוקולית
1 כוס קקאו
1 כוס שמן
קינמון לפי טעם
תמצית וניל
חצי כוס מים ואולי יתר עד לקבלת המרקם
אפשר למלא גם בממרח שוקולד מוכן

אופן ההכנה –

את כל המרכיבים לשים במיקסר את המים להוסיף בהדרגה ואת המלח לקראת הסוף .

ללוש לבצק רך וגמיש.

לתת התפחה שעה

אפשר גם במקרר לשים לילה.

לחלק ל 5

מכל חלק ליצור רולדות או קראנץ

לתת התפחה חצי שעה .

לאפייה 180 מעלות כחצי שעה או יותר

במילוי לשים מה שאוהבים

אפשר כל מילוי

גבינה , פרג , קינמון

מתאים גם לרוגלך

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version