קטגוריות
Uncategorized

12 דקות ויש לכם קוסקוס מושלם !

  המתכון הזה יפתור לכן את התהליך הארוך להכנת קוסקוס מסולת. 12 דקות(!!) ויש לכן קוסקוס מושלם מוכן, באחריות!!!! המרכיבים- 2 כוסות סולת כפית מלח 6 כפות שמן אופן ההכנה – סולת מלח ושמן לערבב להכניס 4 דקות למיקרו מכוסה. אחר כך להוסיף  כוס מים לערבב ולהכניס שוב למיקרו ל 4 דקות להוציא להוסיף עוד […]

קטגוריות
צמחוני

מתכון לניוקי כמו במסעדה איטלקית

  ניוקי שמכינים בבית- הכי טעים! ממש כמו של מסעדה המרכיבים-  לניוקי 1 ק”ג תפו”א (גורמה או אדום) עם הקליפה חלמון ביצה מלח פלפל שחור 5 כפות קמח פסטה אופן ההכנה – לשים את תפוחי האדמה שלמים בתנור בתנור על חום גבוה מעל מלח גס אפייה כשעה וחצי עד ריכוך. לקלף את הקליפה, למעוך במכשיר […]

קטגוריות
Uncategorized עוגות עוגות פרווה ראש השנה

עוגת בוקה די דמה – עוגת שקדים מעלפת למבינים בלבד

עוגת שקדים מיוחדת מהמטבח הטריפוליטאי   המתכון של שרה יוסף המרכיבים- 7 ביצים 2 שקיות סוכר וניל כוס וחצי סוכר חצי כוס שמן חצי כוס מים כף תמצית שקדים גרידה לימון 2 כוסות קמח תופח 2 כוסות קמח שקדים רבע כפית כורכום לצבע ציפוי – 200 גרם אבקת סוכר כף מיץ לימון 3 כפות מים […]

קטגוריות
Uncategorized

סלט ירוק שמעשיר כל ארוחה

  הסלט הירוק הזה מעשיר כל ארוחה ממש פשוט וטעים מה שהכי חשוב בסלט כזה – הכל צריך להיות ממש טרי טרי המרכיבים- צרור כוסברה צרור כרפס סלרי העלים צרור פטרוזיליה צרור בצל ירוק חופן חמוציות, אגוזי מלך ,שקדים מלח מיץ לימון מעט שמן זית אופן ההכנה – לשטוף היטב את הירוקים ולייבש. לפרוס דק […]

קטגוריות
עוגות עוגות פרווה

עוגת תמרים רכה בחושה וקלה

  עוגת תמרים המתכון של שרה יוסף המרכיבים-  3 ביצים  כוס סוכר 3/4 כוס שמן 1/2 קופסת ממרח תמרים 2 כוסות קמח תופח 1שקית  וניל  כפית סודה לשתיה 1/2 כפית קינמון  כפית אבקת נס  כפית קקאו  כוס מים רותחים אופן ההכנה – לערבב עם מטריפה בקערה לפי הסדר , לערבב היטב עד לבלילה אחידה וחלקה. […]

קטגוריות
עוגות

עוגת שקדים רכה ועסיסית טעימה ברמות אי אפשר להפסיק לאכול אותה !

  עוגת שקדים רכה ועסיסית טעימה ברמות אי אפשר להפסיק לאכול אותה ! הכנה ב10 דק בלבד המרכיבים- 4 ביצים כוס + 2 כפות סוכר 200 גר חמאה מומסת פושרת כפית תמצית וניל גרידת תפוז/לימון 2 כוסות שקדים טחונים חצי כוס קמח חצי שקית אפיה אופן ההכנה – להקציף ביצים וסוכר . לאחר מכן להוסיף […]