קציצות בקר ברוטב עגבניות – קרדיט לאלופה נועם זיגדון
המרכיבים-
מילוי בשר :
1 ק”ג בשר טחון
2 בצלים קצוצים דק
5 שיני שום
1 חבילה פטרוזליה קצוצה
3 כפות פירורי לחם
פפריקה חריפה
פפריקה מתוקה
תבלין למפרום
מלח
כורכום
ביצה
אופן ההכנה –
לערבב היטב
ליצור קציצות עגולות או מאורכות
להכין בלילה :
ביצים עם מעט מים חצי כף רסק
וכפית פפריקה מתוקה ( נותן צבע שחום)
לטבול כל קציצה בקמח לאחר מכן בביצה
לטגן בשמן עמוק משני צדדים
הכנת רוטב –
בסיר רחב לשים פרוסות בצל
כף גדושה רסק
תבלין למפרום
מלח
מרק עוף
פפריקה חריפה ומתוקה 6 שיני שום
להניח מעל את הקציצות במרכז להניח פרוסות תפוחי אדמה
לכסות במים
לפזר כוזברה קצוצה
לבשל על אש גבוהה עם סיר מכוסה כעשר דקות ועוד חצי שעה על אש נמוכה עד לצימצום נוזלים
בתאבון נועם זיגדון
2 תגובות על “מניפת קציצות בקר ברוטב עגבניות עם תפוחי אדמה”
האם לא צריך לטגן את הבצל ששמים התחתית הסיר ??
אפשר