קטגוריות
עוף

עוד רעיון לשבת – עוף מקורמל עם מלא מלא בצל

אביבה ממן
עוף מקורמל עם מלא מלא בצל
מאת – אביבה ממן
המרכיבים – 
קילו כרעיים/שוקיים של עוף
4 בצלים פרוסים לחצי
כף מרק עוף
אופן ההכנה – 
לטגן את הבצלים עם כחצי כוס שמן עד השחמה קלה.
מניחה חלקי עוף על הבצל ומטגנת כ15 דקות עם מכסה סגור.
העוף יפריש נוזלים, וכל כמה דקות להפוך את העופות.
בכוס חד פעמי חם, נשים את א. מרק העוף עם מים רותחים
(זו לא טעות, בתבשיל הזה רק מרק עוף, כי הבצל והעוף נותנים טעם משגע, וחבל לקלקל)
להוסיף על העוף ולנער את הסיר, לכסות ולבשל כשעה.
פעמיים להפוך את העוף במהלך הבישול, ככה יוצא צבע מהמם של העוף.
טעים לצד תפוחי אדמה אפויים/אורז.
בהצלחה!!!

3 תגובות על “עוד רעיון לשבת – עוף מקורמל עם מלא מלא בצל”

נהדר… אבל כפית שטוחה של כורכום תוסיף צבע ובריאות וגם פלפל גרוס גס כ כפית בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *