קטגוריות
חלבי עוגות עוגות גבינה

עוגה מצויינת לשבת לוהטת

חני קונאשוילי

עוגת גבינה ולוטוס❤️ מעלפת

בול לחום הגדול

מאת חני קונאשוילי

המרכיבים

לתחתית תבנית קפיצית 26:
שרוול פתיבר טחון 250 גר’ במעבד מזון.

(או עוגיות לוטוס)
100 גרם חמאה מומסת להמיס דקה במיקרו.
לערבב היטב.
לשים בתבנית להדק היטב ולשים במקרר.

לקרם:
250 מל’ שמנת מתוקה
2כפות סוכר
כפית תמצית וניל
פודינג וניל.
חצי כוס חלב

500 גר גבינה לבנה

גביע שמנת של פעם

400 גר גבינת שמנת

ציפוי –

4 כפות ממרח לוטוס

שקדים,  שברי עוגיות

אופן ההכנה

הקרם –
להקציף  שמנת ,סוכר ,אינסטנט וחלב לקצף יציב.
להוסיף
500 גרם גבינה לבנה
מיכל שמנת של פעם
ו – 400 גרם גבינת שמנת.
לערבב דקה במיקסר במהירות נמוכה.
לשפוך על התחתית. ליישר היטב.
לשים 10 דקות במקפיא או חצי שעה במקרר.
ללוטוס:
4 כפות ממרח לוטוס עם שברי עוגיות.
לחמם במיקרו כדקה לערבב.
לשפוך מעל הגבינה .
ליישר תוך כדי הטיית התבנית או עם סכין.

לקלות שקדים במחבת להזהבה ולקשט.
***מי שרוצה גבוהה יותר לעשות בתבנית 24***
בהצלחה חני❤️
להקציף

 

חני קונאשוילי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *