קטגוריות
בשר

המנה שתגרוף את כל המחמאות – אצבעות אנטריקוט עם תפו”א וטימין!

תקוה ססי
סטייק אנטריקוט? תבשיל “אצבעות” אנטריקוט עם תפו”א וטימין!🥩
מאת – תקוה ססי
המרכיבים – 
קילו אנטריקוט חתוך לרצועות
6 תפו”א פרוסים דק
4 בצלים פרוסים לרבעים
10 שיני שום
כוס צ’ילי מתוק
כף מלח גס
כפית פלפל שחור גרוס
כף פפריקה מעושנת
2 גבעולי טימין
חצי ליטר מים
שמן זית איכותי
אופן ההכנה – 
ראשית,
מחממים סיר רחב ושטוח שמתאים לתנור
 וצורבים את הבשר מכל הכיוונים עם מעט שמן זית.
מוסיפים את הבצלים, והשום ומטגנים אותם עוד כמה דק’ יחד.
מוסיפים את הפפריקה, הפלפל והמלח יחד עם הצ’ילי המתוק ומערבבים את הכל יחד.
מסדרים את תפוחי האדמה מעל הבשר ומפזרים מעלי הטימין.
מוסיפים את המים ומזלפים מעט שמן זית מלמעלה, ומכסים במכסה.
מחממים תנור ל175 מעלות ומכניסים למשך שעה וחצי.
מורידים את המכסה וממשיכים לאפות עוד 20 על 200 מעלות והשחמה קלה.
בתאבון!!!
בקטנה על אנטריקוט – 
אנטריקוט הוא נתח בשר גמיש בעשייתו וטעים להפליא, שמתאים
למגוון רחב של טעמים והעדפות.
עם קצת תשומת לב, תוכלו להכין אנטריקוט מושלם בכל פעם מחדש
בכל צורה שתבחרו.

צלייה היא שיטת הבישול הפופולרית ביותר לאנטריקוט.

היא מאפשרת לשמור על העסיסיות והטעם של הבשר.

אפשר להכין אנטריקוט על מחבת חמה או גריל רותח, בשיטה של סטייק.

כמו כן, אפשר לצלות את האנטריקוט בתנור, לקבלת תוצאה עסיסית ורכה.

 

לעוד מתכונים לשבת לחצו כאן!

2 תגובות על “המנה שתגרוף את כל המחמאות – אצבעות אנטריקוט עם תפו”א וטימין!”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *