הגיוני להתאהב בעוגה????
ועוד של פסח ועוד פרווה!!!!
עוגת שוקולד כשרה לפסח שלא תפסיקו להכין גם אחרי פסח!
מושלמת באחריות!!!!
מאת –שירן מלכה
המרכיבים:
1 כוס קמח מצה לעוגה
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס שוקולית
1 שקית סוכר וניל
1 שקית אבקת אפייה
5 ביצים מידה L
אופן ההכנה:
בקערת מיקסר עם וו בלון מכניסים את כל המרכיבים עד לאיחוד. משמנים תבנית חד”פ רגילה, מכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות 40 דקות.
( לבדוק עם קיסם שיוצא יבש )
לאחר שהעוגה מתקררת, עם קיסם עושים חורים בעוגה ומרטיבים אותה – חצי כוס מים רותחים וכפית טסטר צ’ויס.
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
100 מ”ל שמנת צמחית / מתוקה
1 שקית סוכר וניל
להמיס בסיר קטן על הגז ולשפוך על העוגה.
למעלה ניתן לפזר סוכריות שוקולד/צבעוניות/קוקוס.
*נמדד בכוס חד”פ שתייה חמה
בהצלחה וחג שמח
3 תגובות על “עוגת שוקולד כשרה לפסח”
👌
שקולית-כמה אבקה וכמה מים?
כתוב במרכיבים