ככה תאכלו חזה עוף בדרך טעימה – טורטייה שניצל פריכה
מאת – Shiran Hadad
המרכיבים –
חבילת טורטיות
בצל קצוץ לקוביות קטנות
חצי קילו חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
כפית כורכום
כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
ביצה
כוס פירורי לחם
חופן שומשום (לא חובה)
אופן ההכנה –
ראשית ניקח את הבצל ונטגן במחבת עד שקיפות.
נוסיף אליו את העוף ונמשיך בטיגון על אש גבוהה.
נתבל את התערובת ונוריד מהאש , נשים בצד לקירור.
לאחר שהתערובת מעט התקררה נתחיל לגלגל.
נכין לנו מעט כף עם מים שיהיה למעשה דבק שיסגור את גילגול הטורטייה .
נשים מתערובת העוף במרכז הטורטייה ונגלגל כמו שמגלגלים סיגר .
בגלגול האחרון נמרח מעט מ”הדבק” שלנו ונסגור .
לאחר מכן נתבול את הטורטיות בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם והשומשום כמו שניצל.
נטגן בשמן עמוק על חום בינוני עד הזהבה ונוציא לרשת סינון משמן.
מומלץ להגיש עם איזה מתבל שאוהבים.
בתאבון!!!