מנת כבדי עוף עם בצל על פירה
מאת – סילבי חדש זכריה
המרכיבים –
2 בצלים פרוסים לאורך
חצי קילו כבדים טריים ונקיים מוכשרים על אש גלויה עם מעט מלח
כפית פלפל שחור גרוס
חצי כפית כמון
כפית כורכום
מעט מלח
אופן ההכנה –
תחילה נחתוך את הבצל לטבעות ונחיל לטגן במעט שמן .
לאחר מכן נוסיף את הכבד ונטגן על אש גבוהה.
לאחר מספר דק’ נוסיף את התיבול ונמשיף לעוד מספר דק’ עם מכסה ונכבה את האש.
את הכבדים מומלץ להגיש על פירה עם סלט קטן בצד , פשוט מעדן.
מתכון קל ופשוט לצהריים חלומי .
בהצלחה!
תגובה אחת על “מנת כבדי עוף מעדן כמו במסעדות”
אפשר גם עם סלט גדול?