קטגוריות
עוף

השניצלים האלה תמיד הצלחה – הגעתי למתכון המנצח שלי

Naama Ariely
השניצלים האלה תמיד הצלחה – הגעתי למתכון המנצח שלי
מאת – Naama Ariely
המרכיבים – 
חצי קילו חזה עוף פרוס לשניצלים
פירורי לחם של איזו חברה שאתם אוהבים
שמן לטיגון
לבלילה:
2 ביצים
כף מיונז
כפית חרדל
כפית שום כתוש
כף רוטב ברביקיו
חצי כפית פפריקה
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה – 
תחילה נכין את הבלילה לשניצלים.
את כל מרכיבי הבלילה נערבב בהדרגה בקערה גדולה, עד שהכל מעורבב ואחיד.
להשרות את חזה העוף כמה שאפשר בבלילה , לא לוותר על שלב ההשרייה בבלילה.
לאחר מכן , להכין צלחת גדולה עם פירורי לחם
ולטבול את השניצלים בפירורים ולהדק היטב.
להניח בצד לפחות עשר דקות שיידבקו טוב,
זה טיפ שלאחרונה למדתי והוא עושה את ההבדל!
לאחר שציפינו את כל השניצלים ונתנו להם לנוח בצד , נחמם מחבת עם שמן לטיגון .
כאשר השמן חם נתחיל במלאכת הטיגון.
בהצלחה!!
לעוד מתכוני עוף לחצו כאן!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *