קטגוריות
עוגיות

רולדות תמרים הבצק הכי פריך שיש

נועם זיגדון

רולדות תמרים ואגוזים הבצק הכי פריך שיש

מאת נועם זיגדון

המרכיבים –

לבצק

½-3 כוסות קמח תופח של נפלאות
½ כוס שמן
½ כוס מיץ תפוזים
¼ כוס סוכר
200 גרם חמאה / מחמאה

למילוי

קופסא ממרח תמרים
1 כפית קינמון
חופן אגוזים קצוצים

אופן ההכנה –

ללוש את כל החומרים לבצק אחיד ורך.
לכסות ולהכניס למקרר לחצי שעה
לחלק ל- 3 חלקים שווים
לפתוח כל חלק למלבן
למרוח בממרח תמרים וקינמון
לפזר אגוזים
לקפל מצד אחד עד למרכז
את החלק הנותר לקפל מעל
לפזר שקדים פרוסים
לחרוץ חריצים לא עד הסוף
לאפות בתנור שחומם מראש
על 180° עד שמזהיב
שהעוגיות מתקררות
לבזוק מעל אבקת סוכר

באהבה נועם זיגדון ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *