כל שישי אותו סיפור
מה מבשלים לשבת
נמאס כבר מהכל
בא לי משהו חדש
אז הכנתי עוף מטריף
מאת – מיטל כהן
עוף סלרי ,שומר ואפונה
המרכיבים-
חלקי עוף 4
בצל קצוץ
כפית חוויאג’ למרק
מלח
פלפל
קצת כורכום
כוס אפונה קפואה
שומר פרוס
לפחות 5 עלים גדולים סלרי פרוס
אופן ההכנה –
אני מתחילה בטיגון הבצל ואחר כך משחימה את העוף בשני הצדדים.
מוסיפה את אפונה שומר וסלרי
מתבלת בחוויג מרק מלח ופלפל וכרכום
מוסיפה מעט מים ממש מעט כי העוף מגיר נוזלים
מנמיכה את האש ומבשלת בסוף הבישול מכניסה לגריל בתנור להשחמה קלה
שימו לב לכמות הנוזלים זה משמעותי לטעם
שבת שלום