טיפ ממני –
אלונה גורן חבר
כשאני אופה מיד אחרי שהעוגה מתקררת אני חותכת הקצוות ומניחה בצד. העוגות שבתבניות גם חותכת ומרווחת בין החתיכות ולהקפאה.
החיתוך ויצירת הרווח בין חתיכה לחתיכה מאפשר לי בהמשך להוציא מההקפאה פרוסות בודדות ולא להפשיר את כל העוגה בשביל כמה חתיכות בודדות.
עוגת מייפל של אלונה:(הכמות לשני אינגלישקייק)
המרכיבים –
4 ביצים(בלי להפריד)
3/4 כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
3/4 כוס שמן אפשר כוס שמן(אני שמה 3/4)
1 כוס קוקוס
1 אינסטנט פודינג וניל
2 אבקת אפייה
2 כוסות קמח.
אופן ההכנה-
להקציף הביצים השלמות עם הסוכר עד לתערובת תפוחה ובהירה.
ממש כמה דקות במהירות גבוהה.
להוסיף המרכיבים הרטובים ולהמשיך לערבל.
בסוף להוסיף הקמח ולערבל מעט. שהקמח יבלע ותערובת אחידה לעצור את העירבול.
לנעביר לתבניות.
לפזר אגוזים וקצת להשקיעם לתוך העוגה.
אופים ב 180 מעלות.
בערך 40 דקות.לבדוק עם קיסם אחרי חצי שעה.(לא ליבש העוגה.)
כשהעוגות חמות לחורר עם קיסם ולזלף סירופ מייפל .
עוגה מאוד קלה ומוצלחת.
להכין לקרר ואפשר גם להקפיא.
בהצלחה
2 תגובות על “עוגת מייפל אגוזים קלה וטעימה”
הכנתי את העוגת מייפל אגוזים לחברים שהיו בבידוד קיבלתי אליה מלא מחמאות
ממש נהדר תודה