בריק (עלי סיגר) מטוגן וקריספי, במילוי ביצה אריסה פטריות בצל ירוק עגבניה כוסברה שומשום מלח פ.שחור
המתכון מאת דקר כהן
המרכיבים-
עלי סיגר
אריסה
עגבניה
בצל ירוק קצוץ
כוסברה
פטריות טריות פרוסות
ביצים
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה –
לוקחים 2 עלי סיגר אחד על השני,
מורחים אריסה ומסדרים מעל – פרוסות עגבניה , בצל ירוק וכוסברה חתוכים גס, פרוסות פיטריות, במרכז לשבור ביצה שלמה מעל מלח ופלפל שחור, לקפל למשולש להבריש בחלבון ביצה לפזר שומשום ולטגן עד להזהבה להגיש חם.
מילוי-
תפוחי אדמה לבוריק-
לבשל תפוחי אדמה ולרסק לפירה
להוסיף תבלינים – קצת כורכום פטרוזיליה קצוצה מלח פלפל שחור ובצל מטוגן או ירוק . להניח במרכז עלה ולטגן בשמן עמוק.