קטגוריות
עוגות עוגות גבינה

עוגת שמנת פירורים מתכון של סבתוש

 

צילום – חנה ובן שאול
עוגת שמנת פירורים
תמונה – חנה ובן שאול
המרכיבים-
לבצק

ביצה

100 גרם חמאה רכה
2 כוסות קמח +כפית אפייה
כפית תמצית וניל
חצי כוס סוכר
ההכנה –
לרפד תבנית קפיצית  24 בניר אפיה.
ללוש במיקסר עם וו גיטרה עד לבצק אחיד במידה ולא מתגבש תוסיפו קצת מים קרים.
3/4 מהכמות לרדד לקוטר התבנית ולאפות על 180 מעלות עד להזהבה בערך 20 דק
1/4 מכמות הבצק לרדד בתבנית נפרדת ולאפות זה נועד לפירורים שמעל העוגה
חומרים לקרם שמנת-
4 שמנת חמוצה של פעם 200 ג”ר
6 שקיות סוכר וניל
1/2 כוס סוכר
1 שמנת להקצפה
1 אינסטנט וניל
אופן ההכנה- 
הכנת הקרם שמנת
נערבב את השמנת החמוצה עם הסוכר וניל ונשים בצד
נקציף שמנת מתוקה סוכר ואינסטנט וניל ונערבב עם השמנת החמוצה
נעביר קרם על גבי הבצק האפוי ומהבצק השני נפורר מעל העוגה
נכניס למקרר להתייצבות .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *