קטגוריות
טבעוני צמחוני ראש השנה

פוטטוס הכי טעימים שיש

צילום – galit ben aharon

 

פוטטוס הכי טעימים בעולם באחריות 😋

מתכון מאת גלית בן אהרון

מחממים תנור על עליון ותחתון ל180 מעלות !!!

המרכיבים –

5 תפוחי אדמה

כפית ס. לשתיה

רבע כוס שמן

פפריקה

פלפל שחור

מלח

תבלין ציפס למי שיש או עשבי תיבול יבשים

כף מיונז

פטרוזילה

גרידת לימון

אופן ההכנה –

לוקחים תפוחי אדמה חותכים לפלחים שמנים.
בינתיים ממלאים סיר עם מים רותחים.
אחרי שהמים רותחים מוסיפים טיפ1:
כפית סודה לשתיה!
ומוסיפים את התפוחי אדמה לבישול של 5-7 דקות !!! ( לא צריך יותר מזה)
בינתיים מכינים בקערה
רבע כוס שמן – לפעמים פחות תלוי בכמות של התפוחי אדמה
מלח בנדיבות,פלפל גרוס
פפריקה מתוקה
טיפ שני – כף מיונז – עושה נפלאות !!
ותבלין לציפס – לא חובה למי שאין !!

מערבבים היטב
מהרגע שהתפוחי אדמה מוכנים
מעבירים שזה חם !! טיפ שלישי חובה שיהיה חם ולא שטוף במים!!!
מעבירים לתבנית עם נייר אפייה
אופים בערך 40 דקות או עד שמוכן
לבסוף מעט פטרוזליה קצוצה ומלא גרידת לימון
חלום !!!
להכין מטבל של איולי פלפלים חלום 😋

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *