עוגת תפוחים מעלפת את החושים
מאת – קרן גן חיים
המרכיבים-
4 ביצים
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
כוס סוכר
קצת מלח בקורט
3/4 כוס שמן
קליפת תפוז מגורדת
3 תפוחים מגורדים גס (סמיט)
לתערובת מעל העוגה –
לערבב 50 גרם אגוזי מלך גרוסים
כפית קינמון
כף סוכר
אופן ההכנה –
בקערה לערבב את כל החומרים לתערובת חלקה .
למזוג לתבנית עם חור משומנת היטב.
לפזר אגוזים עם קינמון וסוכר.
אפייה 170 מעלות 50 דקות או לבדוק את העוגה,
אם קיסם יוצא יבש מהאמצע של העוגה.