קטגוריות
Uncategorized טבעוני צמחוני

בורקס משולשי פילו תפוחי אדמה

משולשי בצק פילו

במילוי תפוחי אדמה

לא מטוגן, אפוי מעדן.

מאת – גילה עדי 

המרכיבים – 

1 חבילת בצק פילו

2 בצלים

3 תפוחי אדמה

מלח פלפל שחור

 

אופן ההכנה –

למלית ניקח את הבצלים ונתחוך לקוביות קטנות ונטגן.

את תפו”א האדמה נבשל לא עד הסוף ונגרד בפומפייה.

לאחר שהתפו”א והבצל התקררו מעט ,

נשים בקערה עם מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

ניקח את בצק הפילו ונחלק לריבועי בצק קטנות ונשמן אותן.

מעל כל ריבוע נשים עוד אחד ונשמן.

בקצה רצועת הפילו להניח כף גדושה של המלית, לסגור ולקפל למשולש.

למרוח מעל המשולש שוב שמן

לאפות בתנור על 180 מעלות עד שהחלק העליון משחים קלות.

צילום – גילה עדי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *