פקעות שקדים פשוט מושלם בפה
מאת – אורית לוי
המרכיבים –
300 גרם אבקת סוכר
500 גרם שקדים חלוטים קלופים וטחונים דק
1 אבקת אפייה
גרידת לימון
ביצים 3-4 תלוי בספיגת השקדים.
אופן ההכנה –
העיסה צריכה להיות כמו בצק רך.
להניח בצד,
ללוש הכל היטב וליצור כדורים קטנים.
לגלגל כל כדור באבקת סוכר
ובמנז’ט לשים בתנור על 150 מעלות כ 12 דקות עד שמתפקעות.
לצנן היטב לפני האכילה .
תגובה אחת על “פקעות שקדים – עוגיות שקדים ללא גלוטן”
מאמצת את פקעות השקדים, נראה טוב, אשמח לעוד מתכונים ללא גלוטן.