![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2023/04/277806899_10221299751950864_3896124930998630230_n-225x300.jpg)
רולדת קפה משגעת לפסח ![❣️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/teb/1/16/2763.png)
![❣️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/teb/1/16/2763.png)
מאת – אורטל מושיקה
המרכיבים-
4 ביצים מופרדות לחלמונים (צהוב) וחלבונים(לבן)
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
כפית ת.וניל
חצי כוס אגוזים טחונים דק
חצי כוס קמח מצה דק לעוגה/או קמח ללא גלוטן
לקרם קפה :
2 שמנת מתוקה פרווה או חלבי
כוס חלב או חלב קוקוס לפרווה
שקית אינסטנט פודינג וניל
כפית וחצי נס קפה
להמיס עם כף מים חמים
אופן ההכנה –
את החלבונים נקציף עם הסוכר לקצף תפוח ויפה .
לקערית החלמונים נוסיף את השמן ות.הוניל נערבב ונוסיף לקערת החלבונים ונערבב ,על מהירות נמוכה נוסיף את הקמח מצה דק ואת האגוזים הטחונים ,נערבב מעט רק עד להטמעה ,
נרפד תבנית תנור רגילה סטנדרטית בנייר אפיה משומן,
נמרח את הבלילה שווה כל כל התבנית
ונאפה בחום של 190 מעלות כ -עשר דקות עד שמשחים קצת מלמעלה וקיסם יוצא יבש.
נוציא מהתנור נפרוש מגבת ועליה נפזר מעט א.סוכר,
ועליה נשים את הרולדה כשהנייר אפייה כלפי מעלה ,
נמשוך את הנייר אפיה ונגלגל את המגבת יחד עם הרולדה .
נניח בצד לצינון.
בינתיים בקערת מיקסר נשים שמנת מתוקה ,
חלב,אינסטנט פודינג ואת הנס קפה נמיס מעט במים החמים ונקרר ,נקציף לקרם יציב,
נפרוש את הרולדה ,נמרח בצורה אחידה את הקרם ,נגלגל בעדינות רבה לרולדה ,נצפה בקרם שנשאר ,
אפשר לזלף צורות כמו בתמונה ,נפזר אגוזים גרוסים מעל .נשמור במקרר.
פסח שמח ובתיאבון ![❣️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/teb/1/16/2763.png)
![❣️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/teb/1/16/2763.png)
אורטל .
![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2023/04/277806899_10221299751950864_3896124930998630230_n-225x300.jpg)