מתכון לעוף צלוי משגע מאת תהילה ימין – Tehila Yamin
מצטרפים לקבוצה אוכל של אמא – מתכונים מנצחים
המרכיבים-
8 ירכיים שטופים היטב עם עור נקי
3 כפות שמן -אפשר יותר
כף פפריקה
3 כפות טריאקי
1כף סילאן
פלפל שחור כפית
מלח
מעט מרק עוף
כפית שום כתוש טרי
כף חרדל דיז’ון גרגירים
אופן ההכנה –
מערבבים את התבלנים יחד עם הטריאקי סילאן ושמן.
מורחים את הירכיים בתערובת התבלינים.
מסדרים בתבנית.
עוטפים בנייר אפייה ואז בנייר כסף לשעה בתנור 220 מעלות
ועשר דק אחרונות מורידים את הכיסוי
במידה וצריך מים מוסיפים ממש מעט.
עוף בגריל שזוף,טעים ועסיסי
2 תגובות על “עוף בגריל שזוף,טעים ועסיסי”
העוף טעים .לפי הניסיון שלי תעשו כמות כפולה בתיאבון
ממולץ , תודה