מוגש עם אורז לבן
מנה מהמטבח הספרדי
קבוע בימי שישי בצהריים
המרכיבים –
2 כוסות שעועית
בצל קצוץ
שיני שום 2,3 כתוש
רסק עגבניות
פפריקה מתוקה כף
פלפל לבן/שחור
מלח
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות.
אופן ההכנה –
להשרות שעועית לבנה כל הלילה במים .
בסיר מטגנים בצל מוסיפים רסק עגבניות פפריקה מתוקה, פלפל לבן מלח פפריקה חריפה מוסיפים את השעועית לסיר.
מוסיפים מים .
ותפוח אדמה .
מבשלים עד שהשעועית רכה.
אפשר לקצר בישול ולהכין בסיר לחץ.
אורז לבן מבשלים בנפרד לפי כמות הסועדים.
מגישים יחד .
טעים
טעים
שבת שלום